ניחוחות השבת – מתכון לקרואסון שוקולד

מירי זורגר No Comments on ניחוחות השבת – מתכון לקרואסון שוקולד
23:00
27.04.24
אתר קול חי No Comments on פרק ביצועים אחרון: אלו הקלידנים הטובים שיעלו לשלב הבא • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

מצרכים

  • 1 ק"ג קמח
  • 40 גר' שמרים
  • 1 כוס מים פושרים
  • 1 1/2 כוסות מיץ תפוזים
  • 300 גר' מרגרינה לאפיה
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 2 סוכר וניל
  • 1 א אפיה

 

 

מלית
1 כוס קקאו
3 כוסות סוכר
1 מרגרינה לאפיה רצוי שתהיה רכה
1 שקית אינסטנט וניל
1 ביצה

אופן ההכנה

הכנת הבצק תחילה

  1. מעבדים את המצרכים לבצק רך. חייב לישה של לפחות 7-8 דקות
  2. מכסים בנילון נצמד ומעבירים להתפחה

הכנת המלית

  1. במעבד מזון שמים את המצרכים ומעבדים לקרם חלק


0 תגובות